Speel gratis online games en bespaar geld

Iedereen speelt graag games en vooral als het niet gebonden is aan tijd, geld of ruimte. Deze spellen zijn tegenwoordig beschikbaar op de meeste websites. Sommige van deze websites bieden alleen games aan wanneer de gebruiker zich op de sites abonneert door een bepaald bedrag te betalen. Er zijn veel websites die gratis online games aanbieden aan haar gebruikers. Er is veel vraag naar deze websites onder de gebruikers, omdat ze zoveel games online kunnen spelen als ze willen, ook zonder zich zorgen te maken dat hun accounts leeg raken.

Een ander voordeel van de gratis spellen online is dat er niet altijd een partner voor nodig is. Een gebruiker kan spelletjes spelen met de computer of ervoor kiezen om een ​​spel voor één speler te spelen. Het is ook handiger voor de jongeren van nu, die zijn opgegroeid in een kerngezin zonder metgezel om mee te spelen. Daarom zijn online escape room  deze spellen via internet zo populair onder de jeugd van tegenwoordig. Ze dienen ook als een geweldig tijdverdrijf voor degenen die vrije tijd thuis of op kantoor hebben. Wanneer ze zich vervelen, kunnen ze gewoon inloggen op internet en een leuk uurtje doorbrengen met de spellen die daar beschikbaar zijn.

Lijst met populaire gratis spellen online

The Attack of the Mutant Artificial Christmas Trees is een populair gratis online videospel dat in 2004 werd ontwikkeld door het in Dallas gevestigde internetmarketingbedrijf Kewlbox. Het werd in november 2004 uitgebracht om online te spelen of gratis te downloaden. BlogShares is een ander online aandelenmarktspel die op zijn eigen manier uniek is. Hiermee kunnen spelers op elk moment handelen, hun eigen blogs maken en aandelen kopen. Deze website is opgericht door Seyed Razavi, afgestudeerd aan het University of Manchester Institute of Science and Technology in Manchester.

Cabal Online is een game die ook een 3D massively-multiplayer online role-playing game (MMORPG) is. Andere van dergelijke spellen zijn Domain of Heroes (een op tekst gebaseerde MMORPG), Urban Terror of UrT (een gratis online first person shooter gemaakt door FrozenSand) en Drift City (een niet-lineair rijdend RPG-spel ontwikkeld door een Koreaan).

Andere populaire online games zijn Emil Chronicle Online, Endless Ages, Heat Project, Human Age, Kutar, (Lil) Green Patch, Little Fighter Online en Pet Society. Phantasy Star Online (PSO) werd oorspronkelijk uitgebracht voor Dreamcast in 2000. Vanwege de toenemende bekendheid werden Phantasy Star Online Episode I & II later uitgebracht met wat extra inhoud voor Nintendo GameCube en Xbox in 2002. Andere versies van deze online game werden uitgebracht in de jaren 2003 en 2004.

Lijst van andere gratis online games die populair zijn geworden onder gebruikers zijn QQ Sanguo, Regnum Online, Rohan: Blood Feud, Rumble Fighter, Seal Online, Shin Megami Tensei: Imagine, SubSpace (videogame), Super Obama World, Syobon action, Teeworlds, Thang Online, Urban Terror, Utopia (online game), A World of My Own en Wurm Online.

Je moet je afvragen waarom deze gratis online spellen gratis zijn. De websites die deze gratis online games maken, bevatten eigenlijk veel advertenties. Ze krijgen inkomsten uit deze advertenties.